Ράντονιτς: «Μεγάλη ενίσχυση ο Χεζόνια»

Gazzetta team
Ράντονιτς: «Μεγάλη ενίσχυση ο Χεζόνια»
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησαν για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (19.03).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφερόμενος στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως, «Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε στην Αθήνα, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση. Έπαιξαν έναν καλό αγώνα ενάντια στη Μακάμπι και ήταν επίσης κυρίαρχοι στο παιχνίδι τους για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Πήραν μεγάλη ενίσχυση από τον Χεζόνια, απέκτησαν τον Μπρέι, ο νέος προπονητής είναι εδώ και αυτές είναι μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα με την οποία παίξαμε στο Βελιγράδι. Ο Νταβίντοβατς έχει γρίπη, όμως τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι COVID-19, αλλά και πάλι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Όλοι οι άλλοι θα έρθουν στην Αθήνα».

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς από την πλευρά του τόνισε «Ταξιδεύουμε στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες, είναι μια καλή ομάδα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο και να παλέψουμε. Αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά γι αυτούς την Παρασκευή. Είναι ομάδα γεμάτη σε κάθε θέση, έχουν κάποιους νέους παίκτες και νέο προπονητή, τον Όντεντ Κάτας. Είναι δουλειά μας να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε το καλύτερο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.