Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Μακάμπι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τη Μακάμπι (21:00) και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στις νίκες στη Euroleague.

Oι πιθανότητες του για πρόκριση στα playoffs είναι ελάχιστες, αλλά ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να τελειώσει με νίκες τη σεζόν στη Euroleague.

Οι πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι (21:00) και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στη διοργάνωση.

Το... τριφύλλι προέρχεται από ήττα κόντρα σε Άλμπα, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν και έχει 9 νίκες και 17 ήττες. Από την άλλη η ομάδα του Σφαιρόπουλου μετρά 11 νίκες και 15 ήττες και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην 8άδα. Οι Ισραηλινοί προέρχονται από νίκη απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Νέντοβιτς, ο οποίος θα χάσει άλλο ένα ματς. Από την πλευρά του ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στους Ταμίρ Μπλατ και Τζέι Κόβαν Μπράουν που είχε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ., ενώ για την παρουσία του Μάριο Χεζόνια είπε: «Ο Μάριο αποτελεί παίκτη-κλειδί για μας, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνο. Είναι λίγο πίσω, αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερος».

Δηλώσεις για το ματς έκανε και ο Ζακ Όγκουστ, αναφέροντας πως οι παίκτες καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον και η ομάδα βρίσκει την ταυτότητά της.

Τέλος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην επίδραση του Κάτας στο παιχνίδι του τριφυλλιού, αναφέροντας πως ο Παναθηναϊκός με τον κόουτς Κάτας παίζει το δικό του στυλ μπάσκετ, δηλαδή γυρίζει περισσότερο τη μπάλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.