Παναθηναϊκός: Δεν... ρισκάρει με Νέντοβιτς ο Κάτας ενόψει Μακάμπι

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Δεν... ρισκάρει με Νέντοβιτς ο Κάτας ενόψει Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι (11/3, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και ο Κάτας δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει σκοπιμότητα, δεν υπάρχει και λόγος για ρίσκο. Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της EuroLeague. Οπότε δεν κρίνεται και άκρως αναγκαία η συμμετοχή του Νέντοβιτς στο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς το βράδυ της Πέμπτης (11/3, 21:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει προπονηθεί ούτε μια φορά με την ομάδα ύστερα από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και ακολουθεί μόνο ατομικό πρόγραμμα. Όπερ και σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Και ο Όντεντ Κάτας δεν πρόκειται να ρισκάρει. Γι' αυτόν τον λόγο θα μείνει εκτός και από αυτό το ματς ώστε να ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές μέχρι να μπορέσει να επανέλθει στο 100%.

Μάλιστα ο Νέντοβιτς είχε πραγματοποιήσει το καλύτερο παιχνίδι του στην EuroLeague απέναντι στην Μακάμπι και δη στο ματς του α' γύρου, όταν και είχε πετύχει 39 πόντους με 7/13 τρίποντα στο Τελ Αβίβ. Από εκεί και πέρα, ο Ισραηλινός τεχνικός που θα έρθει με τη σειρά του αντιμέτωπος με το... παρελθόν του, μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες.