Μίτσιτς και Εφές... τρόμαξαν κόσμο!
Η 26η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.
Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece
Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα πάρει το Όσκαρ αφού έκανε πράματα και θάματα κόντρα στην Φενέρ. Είχε 37 πόντους με 44 στην αξιολόγηση και έδειξε σε ένα μεγάλο ντέρμπι την τεράστια κλάση του.
Παίκτης-απογοήτευση: Ο Μάρκο Γκούντουριτς έμεινε χαμηλά στους 4 πόντους και μέτρησε 1/6 στον διασυρμό της Φενέρ από την Εφές.
Η νίκη της αγωνιστικής: Το 104-76 της Εφές επί της Εφές είναι η νίκη της αγωνιστικής αναμφίβολα. Η ομάδα του Αταμάν έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα για τη συνέχεια απέναντι σε έναν αντίπαλο με 10 σερί νίκες.
Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 106 πόντοι της Εφές, οι 10 ασίστ του Κάλινιτς, οι 24 ασίστ της Μπασκόνια, τα 38 ριμπάουντ της Ρεάλ και τα 18 λάθη του Παναθηναϊκού.
Limit-up: Η Εφές είναι σε εκπληκτικό φεγγάρι και αυτό έδειξε και η απίθανη εμφάνιση που έκανε κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης, τη Φενέρ.
Limit-down: Ο Ολυμπιακός το... πάλεψε με την ΤΣΣΚΑ, αλλά έκανε ακόμα ήττα και... κατρακυλάει στην βαθμολογία, ενώ πριν λίγο καιρό πάλευε για τη 8άδα.
Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Αταμάν είδε την ομάδα του την Εφές να... σκορπά την Φενέρ του Κοκόσκοφ που είχε 10 σερί νίκες. Ο προπονητής της Εφές δεν γινόταν να χάσει τα Όσκαρ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.