Χεζονια: Αυστηρά μέτρα αστυνομίας στην άφιξη (pic)

Χεζονια: Αυστηρά μέτρα αστυνομίας στην άφιξη (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Χεζονια: Αυστηρά μέτρα αστυνομίας στην άφιξη (pic)
Το gazzetta.gr βρίσκεται από νωρίς στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την άφιξη του Μάριο Χεζόνια, που έχει καθυστέρηση σχεδόν μίας ώρας. Αρχικά η αίθουσα αφίξεων συγκέντρωσε αρκετό κόσμο και άδειασε μετά από παρέμβαση της αστυνομίας!

Ο Μάριο Χεζόνια ετοιμάζεται να καταφτάσει στην Ελλάδα. Και στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου το gazzetta.gr βρίσκεται από νωρίς, συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος, τηρουμένων των αναλογιών και της εποχής, για να υποδεχτούν τον Κροάτη. Υπήρχαν σχεδόν 50 άτομα, δίχως διακριτικά, με την αστυνομία να παρεμβαίνει.

«Όποιος δεν έχει δουλειά, φεύγει τώρα. Αν δεν φύγετε από εδώ, θα αρχίσουν να πέφτουν πρόστιμα», ήταν η προειδοποίηση των αστυνομικών, με την αίθουσα σταδιακά να αδειάζει.

Στο μεταξύ, η άφιξη του Χεζόνια θα έχει καθυστέρηση. Αντί για τις 16.35, η πτήση του Κροάτη από τη Φρανκφούρτη - όπου συνάντησε και την αποστολή του Παναθηναϊκού - θα φτάσει στις 17:30.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.