Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Χασάν Μάρτιν

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Χασάν Μάρτιν

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Χασάν Μάρτιν
Ο Χασάν Μάρτιν υποβλήθηκε σήμερα (24/2) σε επιτυχημένη επέμβαση στο δεξί γόνατο έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στον μηνίσκο του δεξιού ποδιού του.

Ο Χασάν Μάρτιν τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με την Αναντολού Εφές για την 25η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague ενώ οι Πειραιώτες γέμισαν τη ρακέτα τους με την απόκτηση του Κώστα Κουφού.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του Ολυμπιακού, «ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος, υποβλήθηκε σήμερα (24/02) στο Ιατρικό Ψυχικού σε επιτυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας μας κ. Θεοδόση Τσαβίση».

Από την πλευρά του, ο παίκτης των Πειραιωτών ανέφερε: «Η επέμβαση πήγε καλά… Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης! Ευχαριστώ επίσης την ομάδα μου για τις ευχές κα φυσικά τον γιατρό για την πετυχημένη επέμβαση… Θα γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ»