Οι «Best Performer in Greece by bwin» του Ιανουαρίου στη EuroLeague! (vids)

Gazzetta team
Οι «Best Performer in Greece by bwin» του Ιανουαρίου στη EuroLeague! (vids)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν με την παρουσία τους τον Ιανουάριο στα παρκέ της EuroLeague. Δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές τους!

Στο τέλος κάθε αγωνιστικής εβδομάδας, ο παίκτης με το υψηλότερο συνολικό ranking αναδεικνύεται από την bwin, Επίσημο Εθνικό Χορηγό της EuroLeague, “Best Performer in Greece by bwin”. Τον Ιανουάριο ξεχώρισε με την παρουσία του ο Κώστας Σλούκας που αναδείχθηκε σε “Best Performer” δύο φορές, ενώ από μία παρουσία κατέγραψαν ο Ντίνος Μήτογλου και ο Νεμάνια Νέντοβιτς!

Week 15 | Κώστας Σλούκας

Την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς, ο Κώστας Σλούκας πραγματοπoίησε εκπληκτική εμφάνιση στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (84-82). Ο Έλληνας γκαρντ έμεινε στο παρκέ 35:13, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ, φτάνοντας τις 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!

Week 16 | Νεμάνια Νέντοβιτς

Σε μια ακόμα «διπλή» εβδομάδα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναδείχτηκε σε “Best Performer in Greece by bwin”, χάρη στις εμφανίσεις του κόντρα σε Βιλερμπάν και Φενέρμπαχτσε. Απέναντι στη γαλλική ομάδα, μάλιστα, έσπασε τα κοντέρ, γράφοντας 40 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και τελειώνοντας το ματς με 33 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ!

Week 17 | Ντίνος Μητογλου

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Χίμκι στο ΟΑΚΑ και ο Ντίνος Μήτογλου ντύθηκε με τον μανδύα του κορυφαίου, όχι μόνο για τους «πράσινους», αλλά και συνολικά για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη EuroLeague! O ταλαντούχος φόργουορντ κυριαρχεί στις δύο ρακέτες, κλείνοντας την αναμέτρηση με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 42 ranking, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους, επιθετικά ριμπάουντ και ranking!

Week 18 | Κώστας Σλούκας

Η δεύτερη παρουσία του Κώστα Σλούκα ως “Best Performer in Greece by bwin”, για τον Ιανουάριο. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού συγκέντρωσε -συνολικά- 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στους αγώνες με Μιλάνο (εκτός έδρας) και Μπαρτσελόνα (εντός έδρας). Καλύτερή του εμφάνιση μεταξύ των δύο, εκείνη κόντρα στην ιταλική ομάδα, όταν σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ.