Νέντοβιτς: «Ήλθα με την εικόνα κάποιου που τραυματίζεται συνέχεια»!

Νέντοβιτς: «Ήλθα με την εικόνα κάποιου που τραυματίζεται συνέχεια»!

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Ήλθα με την εικόνα κάποιου που τραυματίζεται συνέχεια»!
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σχολίασε την ήττα από τη Ρεάλ, την αυριανή (29/1) αναμέτρηση με τη Βαλένθια και την προσωπική του απόδοση.

Ο Σέρβος γκαρντ τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και μίλησε;

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ: «Κόντρα στη Ρεάλ παίξαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο απ' ότι στο πρώτο. Και όπως παίξαμε στο δεύτερο θα πρέπει να παίξουμε αύριο με τη Βαλένθια εξ αρχής. Είχαμε ένα άγχος χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο ξεκίνημα του αγώνα και το πληρώσαμε. Στη συνέχεια ήμασταν πολύ καλύτεροι. Τους μπερδέψαμε με την άμυνά μας και βρήκαμε και εύκολα καλάθια. Πρέπει να αντιγράψουμε το δεύτερο ημίχρονο για να μπορέσουμε να νικήσουμε αύριο».

Για την άμυνα της Βαλένθια: «Είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και πρέπει να αντιδράσουμε αναλόγως. Θα πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους αντιπάλους μας. Η άμυνα θα κερδίσει το ματς».

Για τις αγωνιστικές ιδιαιτερότητες της Βαλένθια: «Είναι πολύ περίεργη ομάδα. Ντούμπλιεβιτς και Τόμπι εκτελούν τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους. Να δούμε τι γίνεται και με τον Παπαγιάννη και τον Παπαπέτρου. Θα πρέπει να μείνουμε ήρεμοι, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και θα τα καταφέρουμε».

Για τις δικές του επιδόσεις: «Νιώθω καλά. Ήρθα με την εικόνα του συνεχούς τραυματία. Δουλεύω ασταμάτητα. Έχω τη ρουτίνα μου στις προπονήσεις αλλά πριν και μετά τα ματς. Παίζω συνέχεια και αισθάνομαι εξαιρετικά».