Λάσο πριν από Παναθηναϊκό: «Η Ρεάλ δεν λυγίζει»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λάσο πριν από Παναθηναϊκό: «Η Ρεάλ δεν λυγίζει»!
Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τη Μακάμπι, ο Νίκο Λαπροβίτολα τέθηκε εκτός δράσης αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όμως ο Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν λυγίζει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανδόρας με 86-79 στο παιχνίδι όπου ο Έντι Ταβάρες πέτυχε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του ως παίκτης της «Βασίλισσας» ενώ ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι «blancos».

«Είναι μια περίπλοκη χρονιά για όλους όμως θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Η ομάδα μου δεν λυγίζει! Θα έχουμε καλές και κακές ημέρες, είναι φυσιολογικό όμως πάντα θα παλεύουμε! Πάντα θα είμαστε ανταγωνιστικοί» εξήγησε σχετικά ο Βάσκος κόουτς που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νίκο Λαπροβίτολα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (27/1, 22:00) αφού ο Αργεντινός γκαρντ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.