Οι... σεληνιασμένοι Μήτογλου-Ντόρσεϊ και η «βόμβα» της Φενέρ!

Νίκος Καρφής
Οι... σεληνιασμένοι Μήτογλου-Ντόρσεϊ και η «βόμβα» της Φενέρ!
Η Εuroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 21ης αγωνιστικής.

Η 21η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Ντίνος Μήτογλου έκανε μια φοβερή εμφάνιση κόντρα στη Χίμκι με 2 ρεκόρ καριέρας. Ο Έλληνας φόργουορντ θα πάρει το Όσκαρ, αφού είχε 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και το εντυπωσιακό 42 στο ranking. Δεν γινόταν να το χάσει.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Μπομπουά που έμεινε άποντος (0/4 σουτ) σε 19 λεπτά κόντρα στη Ζενίτ και είχε -4 στην αξιολόγηση.

Η νίκη της αγωνιστικής: Θα μπορούσε να είναι η Φενέρ για το διπλό στη Μόσχα, η Ζαλγκίρις για την ανατροπή και νίκη στο τέλος με Ολυμπιακό, αλλά και το εντυπωσιακό 75-51 της Αρμάνι με τη Μπάγερν. Με πολύ μικρή διαφορά θα πάει στην ομάδα του Κοκόσκοφ που επικράτησε των Ρώσων που είναι πρώτοι στη βαθμολογία.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 9/9 βολές της Ζαλγκίρις, οι 30 πόντοι του Ντόρσεϊ και οι 29 του Μήτογλου και τα 40 ριμπάουντ του Παναθηναϊκού σε ματς που δεν έπαιξε ο Παπαγιάννης.

Limit-up: .Η Φενέρ που συνεχίζει τη μάχη για την 8άδα μετά το διπλό στη Μόσχα και η Αρμάνι που νίκησε με 24 πόντους διαφορά την εξαιρετική φέτος, Μπάγερν.

Limit-down: Η Μπάγερν που... διασύρθηκε με 75-51 από την Αρμάνι και είδε τις μετοχές της να πέφτουν, αλλά και η Βαλένθια που απογοήτευσε κόντρα στη Βιλερμπάν. Σίγουρα και ο Ολυμπιακός που έχασε μια νίκη μέσα από τα χέρια του στο Κάουνας.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Στην Μόσχα ο Ιτούδης κοντραρίστηκε με τον Κοκόσκοφ σε πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία των πάγκων. Η Φενέρ πήγε μεγάλο διπλό και ο πρόπονητής των Τούρκων κέρδισε στο... σκάκι.