Μπέντιλ: «Ο Κάτας έφερε σκληράδα» (vid)

Gazzetta team
Μπέντιλ: «Ο Κάτας έφερε σκληράδα» (vid)
Ο Αφρικανός σέντερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη νίκη επί της Χίμκι.
Μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Μπεν Μπέντιλ μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε πως, «Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Αυτό ήταν το μυστικό. Ο προπονητής ήθελε να ήμασταν επιθετικοί και αυτό κάναμε, γι αυτό φτάσαμε στη νίκη. Ο κόουτς Κάτας έχει φέρει νέο σύστημα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε αυτό. Έχει φέρει σκληράδα και εμείς θέλει από εμάς να παίζουμε πιο physical και γι αυτό τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.

Ο στόχος είναι να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι τη φορά και όταν έρχεται ο αγώνας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θέλουμε συνεργασίες με τους ψηλούς. Προσπαθούμε να πηγαίνουμε πρώτοι στα ριμπάουντ και να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαι χαρούμενος για την εικόνα του Μήτογλου. Είναι απίστευτος παίκτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.