Πασκουάλ: «Ανέκδοτο η επιστροφή με πούλμαν, χάρηκα όσο τίποτα το πρωτάθλημα του 2017»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Ανέκδοτο η επιστροφή με πούλμαν, χάρηκα όσο τίποτα το πρωτάθλημα του 2017»
Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στο Ισραήλ ενόψει του αγώνα Μακάμπι-Ζενίτ για την 17η αγωνιστική της Basket League και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το περιστατικό του 2017 μετά τη σειρά των playoffs μεταξύ Παναθηναϊκού-Φενέρμπαχτσε.

Ο Καταλανός τεχνικός όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η αποστολή των «πρασίνων» είχε επιστρέψει με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη κατόπιν εντολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τη «σκούπα» από τη Φενέρ, είπε χαρακτηριστικά:

«Κάθε ομάδα έχει τη δική της νοοτροπία και στον Παναθηναϊκό υπάρχει η νοοτροπία της νίκης. Χάσαμε στα playoffs και έγινε ό,τι έγινε. Ξέρω ότι το συζήτησε όλος ο κόσμος, αλλά ως προπονητής το σημαντικό για μένα ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να λύσουμε το συντομότερο το πρόβλημα. Για μένα αυτό το περιστατικό ήταν ένα ανέκδοτο» ανέφερε ο Πασκουάλ στην «Israel Hayom» και συνέχισε:

«Καταφέραμε στη συνέχεια να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο 5ο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και το οποίο ευχαριστήθηκα περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.