Ερυθρός Αστέρας: Με αρνητικό ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ερυθρός Αστέρας: Με αρνητικό ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ερυθρός Αστέρας: Με αρνητικό ρεκόρ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (30/12) έχοντας γνωρίσει την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στην Αδριατική Λίγκα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην άκρη του πάγκο.

Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα από την Ιγκοκέα με σκορ 85-65 για την Αδριατική Λίγκα στην επιστροφή του Ντέγιαν Ράντονιτς στην άκρη του πάγκου ενώ έπεται η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Όπως μάλιστα αναφέρει το mozzartsport.com, το -20 από τους Βόσνιους συνιστά την πιο βαριά ήττα των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση επί ημερών Ράντονιτς (2013-17, 2020)!

Επίσης, ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε για πρώτη φορά με 20+ πόντους στην Αδριατική Λίγκα έπειτα από τον Μάρτιο του 2012 με προπονητή τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, όταν η Μακάμπι επικράτησε στο Τελ Αβίβ με σκορ 101-66 (σ.σ. τότε οι Ισραηλινοί συμμετείχαν κι εν τέλει κατέκτησαν την ABA Liga).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.