Τρινκιέρι: Τα... πήρε με ερώτηση δημοσιογράφου για το νικητήριο σουτ της Ζαλγκίρις (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Τρινκιέρι: Τα... πήρε με ερώτηση δημοσιογράφου για το νικητήριο σουτ της Ζαλγκίρις (vid)
Ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε στο μυαλό του το νικητήριο σουτ του Γκριγκόνις και ο εκνευρισμός του ήταν φανερός στη Συνέντευξη Τύπου!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μόλις είχε τελειώσει την αρχική τοποθέτησή του. Σειρά έχουν οι ερωτήσεις. Η πρώτη αφορούσε την τελευταία φάση, το νικητήριο σουτ του Γκριγκόνις. Η σχετική ερώτηση έφερε εκνευρισμό στον Ιταλό προπονητή. «Μπορείτε να κάνετε καλύτερο (αναφερόμενος στην ερώτηση). Παίξαμε καλή άμυνα, περιμέναμε κάποιους παίκτες να πάρουν το σουτ, όπως ο Μιλάκνις. Το σουτ του Γκριγκόνις ήταν πάνω σε άμυνα. Είχαμε προσέξει και τα μις-ματς. Είναι ένας παίκτης που βάζει ένα μεγάλο καλάθι», είπε ο Τρινκιέρι.

Και η επόμενη ερώτηση αφορούσε τη Ζαλγκίρις και τον περιορισμό του Γκριγκόνις: «Όχι δεν τον περιορίσαμε, οπότε ρωτήστε άλλον προπονητή. Θέλετε να με ρωτήσετε κάτι για την ομάδα μου;», αποκρίθηκε ο προπονητής της Μπάγερν.

Και στο τέλος, μολονότι η ερώτηση αφορούσε την ομάδα του, απάντησε εκνευρισμένα. «Ο Τζέιλεν Ρέινολντς έκανε ένα καλό παιχνίδι...», ξεκίνησε η ερώτηση. «Διαφωνώ», διέκοψε ο Ιταλός και συνέχισε: «Είχε καλούς αριθμούς, αλλά οι αριθμοί δε λένε την αλήθεια. Στην επίθεση ήταν καλός, στην άμυνα όχι».

Δείτε το βίντεο, με τον εκνευρισμό του Τρινκιέρι στο 2.15: