Λάσο: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας»

Λάσο: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας»

Gazzetta team
Λάσο: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας»
Ο Πάμπλο Λάσο στάθηκε στη συγκέντρωση της Ρεάλ στα κρίσιμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τη ζωή χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας, ειδικά στην EuroLeague. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί σε άμυνα και επίθεση και αυτό μας έδωσε το πλεονέκτημα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς πέτυχαν μεγάλα σουτ ωστόσο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για να ανακτήσουμε το προβάδισμα» τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής της Ρεάλ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε όσον αφορά την εμφάνιση του Αμπάλντε: «Ο Αμπάλντε είναι σπουδαίος μπασκετμπολίστας. Το καλό με αυτόν είναι ότι μπορεί να παίξει σε κάθε θέση. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι και με τον τρόπο, που έπαιξαν άμυνα ο Αμπάλντε θα είχε τις ευκαιρίες του, όχι μόνο να σκοράρει αλλά και να δημιουργήσει».

Για τη ζωή χωρίς τον Καμπάτσο ανέφερε: «Όπως πριν. Έχουμε χάσει πολλούς σημαντικούς παίκτες. Το μόνο πρόβλημα είναι πως έφυγε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορείς να αντικαταστήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Το θέμα είναι να καλύψουμε το κενό μέσα από την ομάδα».