Εβδομάδα «One Team» στην EuroLeague (vid)

Gazzetta team
Εβδομάδα «One Team» στην EuroLeague (vid)
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα διεξαχθεί η εβδομάδα «One Team» στην EuroLeague η οποία θα λάβει χώρα και στην διοργάνωση του EuroCup.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της EuroLeague< το οποίο ξεκίνησε το 2012 και έκτοτε χρησιμοποίησε την ενοποιητική δύναμη του μπάσκετ για να υποστηρίξει ευάλωτα άτομα σε όλη την ήπειρο.

Φυσικά συμμετέχουν και οι 42 σύλλογοι ομάδες των δύο διοργανώσεων οι οποίες πραγματοποιούν τις δικές τους δραστηριότητες με την υποστήριξη κοινωνικών εταίρων και χορηγών. Αυτή την εβδομάδα, η προβολή του προγράμματος θα ενισχυθεί από τους Πρεσβευτές της «One Team» όπως επίσης και από τις 42 ομάδες και θα φορούν ένα ειδικά σχεδιασμένο hoodie «#WeAreAllOneTeam» κατά τη διάρκεια της άφιξης στο γήπεδο.

Η φετινή «One Team» θα αφορά την πανδημία και τους τρόπους προκειμένου να καταπολεμηθεί.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!