Βόβορας: «Να παρουσιάσουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο»

Gazzetta team
Βόβορας: «Να παρουσιάσουμε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο»
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Μιλάνο, για την αναμέτρηση με την Αρμάνι (3/12, 21:45) με τον Γιώργο Βόβορα να τονίζει ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει πολλά.

Το εφιαλτικό βράδυ στη Λιόν τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για... δάκρυα, αφού ακολουθεί η αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, όπου κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το βέβαιο είναι πως για να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο», εξήγησε ο προπονητής των «πράσινων», Γιώργος Βόβορας.

Σχετικά με την Αρμάνι Μιλάνο ο κόουτς του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι μια ομάδα που διαθέτει από τους καλύτερους παίκτες στο pick n roll στη φετινή EuroLeague με πολύ καλό passing game. Σίγουρα, θα είναι πολύ σημαντική η αντιμετώπισή μας στο pick n roll και στην προσωπική άμυνα».