Παναθηναϊκός: Με Φόστερ στην... δική του «διαβολοβδομάδα»

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Με Φόστερ στην... δική του «διαβολοβδομάδα»
Μες τον Μάρκους Φόστερ κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει τα ξημερώματα της Δευτέρας για τη Λιόν η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ όπου θα διεξαχθεί (1/12, 21:45) το εξ αναβολής παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Μετά τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες στην EuroLeague και πλέον με καλύτερη ψυχολογία καλούνται να μπουν στη... δική τους «διαβολοβδομάδα».

Την ερχόμενη Τρίτη (1/12, 21:45) θα διεξαχθεί στο «Αστρομπάλ» το εξ αναβολής παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης απέναντι στην Βιλερμπάν, ενώ δύο μέρες αργότερα (3/11, 21:45) ακολουθεί το παιχνίδι με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο Γιώργος Βόβορας μπορεί να υπολογίζει και στον Μάρκους Φόστερ, ο οποίος θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις 10 τελευταίες ημέρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της Κυριακής (29/11) και θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε Λιόν και Μιλάνο. Να σημειωθεί ότι ο 43χρονος προπονητής θα συμπεριλάβει 13 παίκτες στην αποστολή.