Μπασκετοκουβέντα: Τι Ευρωλίγκα βλέπουμε φέτος; (gTV)

Gazzetta team
Μπασκετοκουβέντα: Τι Ευρωλίγκα βλέπουμε φέτος; (gTV)
H καθιερωμένη μπασκετοκουβέντα του gazzetta.gr με τους Νίκο Παπαδογιάννη, Αντώνη Καλκαβούρα, Κωνσταντίνο Μελάγιες και Γιώργο Κούβαρη να συζητούν την μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης εν μέσω πανδημίας και να «βαθμολογούν» τα πεπραγμένα των «αιώνιων αντιπάλων».

Μας πήρε λίγο χρόνο από την έναρξη της σεζόν μέχρι και τις πρώτες 10 αγωνιστικές αγωνιστικής της κανονικής περιόδου, αλλά πλέον ήρθε η ώρα για έναν πρώτο μίνι απολογισμό μετά από σχεδόν το 1/3 της 1η φάσης. Όχι μόνο όσον αφορά στον οργανωτικό κομμάτι της Euroleague, που διεξάγεται εν μέσω πολλών προβλημάτων σχετιζόμενων με την πανδημία, αλλά και στον αγωνιστικό τομέα, σχετικά με το «τι ψάρια έχουν πιάσει» μέχρι τώρα οι δικές μας ομάδες (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιποι 16 «μονομάχοι» της διοργάνωσης.

Το lockdown επανέφερε την διαδικασία της διαδικτυακής συνάντησης (zoom call meeting) κι έτσι ο Νίκος Παπαδογιάννης από το γραφείο του και οι Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες και Γιώργος Κούβαρης διασκορπισμένοι στα γραφεία του gazzetta.gr, σας παρουσιάζουν τα πρώτα συμπεράσματα από την εφετινή αγωνιστική δραστηριότητα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Show time στο video που ακολουθεί:

Τεχνική επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας, Παύλος Σφενδυλάκης