Ο απίθανος Πάντερ και τα 3... βομβαρδιστικά!

Νίκος Καρφής
Ο απίθανος Πάντερ και τα 3... βομβαρδιστικά!
Η Εuroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της αγωνιστικής

Η 10η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: O Kέβιν Πάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας σε ranking (29) κόντρα στη Ζαλγκίρις, είχε 22 πόντους με 7/9 σουτ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Παίκτης-απογοήτευση:Μακ και Μήτογλου που είχαν από 2 πόντους με -2 και -1 αντίστοιχα στην αξιολόγηση. Δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη της αγωνιστικής: Το 105-77 της Εφές κόντρα στη Χίμκι, το 93-72 της Βαλένθια κόντρα στον Παναθηναϊκό και το 94-74 της Ρεάλ κόντρα στη Φενέρ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 105 πόντοι της Εφές, το 5/7 τρίποντα του Βιλντόζα και το 4/5 του Πίτερς με Παναθηναϊκό, το 13/25 τρίποντα της Αρμάνι και οι 31 ασίστ της Ρεάλ απέναντι στη Φενέρ.

Limit-up: Σίγουρα η Εφές, η Ρεάλ και η Βαλένθια είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν μετά από εντυπωσιακές νίκες. Συνέχισαν την ανοδική τους πορεία. Οι νυχτερίδες αποτελούν μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης.

Limit-down: Η Μακάμπι που έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια της από τη Βαλένθια, αλλά και οι Παναθηναϊκός και Φενέρ που έχασαν με μεγάλες διαφορές από Βαλένθια και Ρεάλ αντίστοιχα.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Λάσο κέρδισε πολύ πιο εύκολα απ'ότι αναμενόταν την μάχη των πάγκων από τον Κοκόσκοφ στο Ρεάλ-Φενέρ. Συνεχίζουν απτόητοι οι Μαδριλένοι.