Λάρκιν: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Λάρκιν: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό
Μπορεί ο Σέιν Λάρκιν να ταξίδεψε κανονικά στην Αθήνα ωστόσο δεν θα δώσει το «παρών» στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν θα ενισχύσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της EuroLeague καθώς οι Τούρκοι αποφάσισαν να τον αφήσουν εκτός 12άδας.

Συγκεκριμένα είχε βρεθεί θετικός στην Covid-19 και παρά τα δύο διαδοχικά τεστ που έκανε και τα οποία βγήκαν αρνητικά, δεν μπορεί να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Βάσει πρωτοκόλλου EuroLeague δεν προλαβαίνει να δώσει το «παρών» στο ματς, παρά το γεγονός ότι ακολούθησε κανονικά την αποστολή της Εφές και έκανε προπόνηση την παραμονή και ανήμερα του ματς.

Έτσι, μετά την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στο παρκέ του ΟΑΚΑ δεν θα βρεθεί ούτε και ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος έχει προλάβει να αγωνιστεί φέτος, μόνο στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.