Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»

Gazzetta team
Μακ: «Είμαι έτοιμος, να βοηθήσω με τις ηγετικές μου ικανότητες»
Ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές και τόνισε πως είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στους Τούρκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλβιν Μακ για τον οποίο ο Γιώργος Βόβορας ανέφερε πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Εφές.

Για τις πρώτες εντυπώσεις στην νέα του ομάδα: «Μπορεί να είμαι πολύ λίγο στην ομάδα αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω»

Για το αν θα παίξει με Εφές: «Είμαι έτοιμος. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τόσο καιρό δούλευα γι αυτή την στιγμή. Για την ευκαιρία που περίμενα. Ήθελα να είμαι έτοιμος όταν θα ερχόταν η ευκαιρία».

Για το ματς με τους Τούρκους: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκειά του και εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι μου ζητηθεί για να κερδίσουμε. Αν είμαστε σκληροί τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη».

Για το τι θα δώσει στην ομάδα: «Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τις ηγετικές μου ικανότητες και με την εμπειρία μου. Είμαι από τους πιο μεγάλους και έχω αρκετές γνώσεις. Μπορώ να κάνω ότι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει»