EuroLeague: Αναβλήθηκε ξανά το Ζενίτ - Αρμάνι

Gazzetta team
EuroLeague: Αναβλήθηκε ξανά το Ζενίτ - Αρμάνι
Η προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης 11/11 αναμέτρηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Αρμάνι Μιλάνο αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα.

Η Αρμάνι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε πως τα αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας έδειξαν πολλά κρούσματα κορονοϊού, δίχως να αναφέρονται ονόματα ή ο ακριβής αριθμός των κρουσμάτων.

Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν επίσης πως οι δραστηριότητες σταμάτησαν αμέσως ενώ όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και μπήκαν σε απομόνωση, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ως αποτέλεσμα, η αναμέτρηση με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (11/11) αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία κατόπιν του σχετικού αιτήματος των Ιταλών.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής αναβάλλεται για δεύτερη φορά. Θυμίζουμε πως ένας αγώνας μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μέχρι τρεις φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.