Μιλουτίνοφ: «Όταν βγήκε το πρόγραμμα, τσέκαρα αμέσως πότε πάμε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ!» (gTV)

Μιλουτίνοφ: «Όταν βγήκε το πρόγραμμα, τσέκαρα αμέσως πότε πάμε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ!» (gTV)
O 25χρονος πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά ως αντίπαλος και μιλάει στην bwin, τον Επίσημο Εθνικό Χορηγό της Turkish Airlines Euroleague για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό, την προσαρμογή στην Μόσχα, το «δέσιμο» με τους «ερυθρόλευκους» και το ΟΑΚΑ, που το προτιμάει γεμάτο!

Η μετακίνησή του από τον Πειραιά στην ρωσική πρωτεύουσα, σηματοδότησε την πιο ακριβή μετεγγραφή του περασμένου καλοκαιριού. Η μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό και οι στενές σχέσεις ζωής που «έχτισε» την τελευταία πενταετία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, δεν τον δυσκόλεψαν να αλλάξει περιβάλλον.

Η πρόταση της ΤΣΣΚΑ, άλλωστε, πέρα από το οικονομικό της σκέλος, του έδινε την ευκαιρία να ανέβει επίπεδο και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο λόγος για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, που στην διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας (2015-2020) με τα χρώματα του Ολυμπιακού, στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας (2016) κι εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους και πλέον περιζήτητους σέντερ στην Ευρώπη.

Η bwin, ο Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague, τον συνάντησε διαδικτυακά και λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στα ελληνικά παρκέ ως αντίπαλος, σας παρουσιάζει μία αποκλειστική συνέντευξη μαζί του.

Ο διεθνής Σέρβος σέντερ χαρακτηρίζει «καταστροφικές» τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, δηλώνει πανευτυχής από τις πρώτες εντυπώσεις του στην Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ και παραδέχεται ότι το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε το πρόγραμμα της τρέχουσας σεζόν, ήταν το πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα και το Βελιγράδι.

Ο «Μίλου» δεν παρουσιάζεται προβληματισμένος και ανήσυχος από το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του στην Euroleague, εκτιμά ότι η σοβαρή ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, τονίζει ότι «γουστάρει» να παίζει στο γεμάτο ΟΑΚΑ και αποκαλύπτει την πιο περίεργη στιγμή της καριέρας του.

Αυτά και άλλα πολλά σχετικά με την συναισθηματική φόρτιση που θα νιώσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο ΣΕΦ (όταν η πρώην θα υποδεχθεί την νυν ομάδα του), στο video που ακολουθεί:

bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague

Τεχνική επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας-Παύλος Σφενδυλάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.