Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει το μαχητικό και οικογενειακό πνεύμα» (vid)

Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει το μαχητικό και οικογενειακό πνεύμα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου: «Ο Παναθηναϊκός πρεσβεύει το μαχητικό και οικογενειακό πνεύμα» (vid)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στο μαχητικό πνεύμα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ (6/11, 21:30) όπως επίσης και στο οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα.

Αρχικά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ: «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας. Δεν έχουμε συνηθίσει μέσα στη σεζόν να ακυρώνονται παιχνίδια, να κάνουμε προπονήσεις σε γκρουπ, ατομικές, να λείπουν παίκτες. Δυστυχώς αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και αυτοί οι καιροί είναι δύσκολοι. Και είναι δύσκολοι για όλες τις ομάδες και όχι μόνο για εμάς. Οπότε νομίζω ότι σίγουρα έχει επηρεάσει λίγο αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Είμαστε τυχεροί που τουλάχιστον μπορούσαμε να έρθουμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε να μείνουμε σε μια καλή φυσική κατάσταση».

Και συνέχισε: «Έχουμε παλέψει όλα τα ματς μέχρι τώρα. Έχουμε παίξει καλά και σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Από εκεί και πέρα, σε αυτό που στέκομαι εγώ, είναι ότι δουλεύουμε κάθε μέρα πάρα πολύ σκληρά. Όλοι έχουν όρεξη, όλοι έρχονται στο γήπεδο και δίνουν το 100%, έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και αυτό δείχνει τον δρόμο πιο πολυ από κάθε άλλο αποτέλεσμα. Οπότε είμαι χαρούμενος για το που βρισκόμαστε και σίγουρα μπορούμε να δείξουμε πολλά πράγματα παραπάνω γιατί υπάρχει θέληση για εργατικότητα».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ έχει από τα καλύτερα ρόστερ της EuroLeague κατά την προσωπική μου άποψη. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, να προσεγγίσουμε το ματς αμυντικά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα και θα μπορεί να σκοράρει με πολύ μεγάλη ευκολία και να ξεφύγει το παιχνίδι. Οπότε νομίζω ότι αν προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά και είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας θα δώσουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να κοντράρουμε και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Αυτό που ήθελε είναι ο κόσμος να βλέπει έναν Παναθηναϊκό που μπαίνει μέσα και παλεύει όλα τα παιχνίδια, δίνει το 100%, υπάρχει το μαχητικό πνεύμα, το πνεύμα της οικογένειας. Αυτά τα ιδανικά και αυτές τις αξίες πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια. Και προφανώς επειδή είναι μια ιδιαίτερη σεζόν όπως έχουμε πει μετά την αποχώρηση του κ. Γιαννακόπουλου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο μεγάλο κέρδος και η πιο μεγάλη νίκη γι' αυτόν τον Παναθηναϊκό».