Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Μακ για τη θέση του πλέι μέικερ (vids)

Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Μακ για τη θέση του πλέι μέικερ (vids)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Προβάδισμα ο Μακ για τη θέση του πλέι μέικερ (vids)
Ο Γιώργος Βόβορας και οι άμεσοι συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού εξετάζουν τις επιλογές για τη θέση του πλέι μέικερ και η περίπτωση του Σέλβιν Μακ φαίνεται πως ξεχωρίζει στη λίστα των υποψηφίων.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση πλέι μέικερ, από τη στιγμή που ο Πιέρ Τζάκσον δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό και αποχώρησε λόγω προσωπικού θέματος έχοντας στο μεταξύ ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ενώ το μηνιαίο συμβόλαιο του Κίφερ Σάικς δεν ανανεώθηκε.

Η περίπτωση του Ντεμέτριους Τζάκσον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρίτας Βίλνιους και πληροφορίες από την Ισπανία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον τοy «τριφυλλιού» διαψεύστηκε από τον ίδιο τον παίκτη και πλέον το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του Σέλβιν Μακ.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ (1μ.91) έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ την περίοδο 2011-19 με τους Ουίζαρντς, Σίξερς, Χοκς, Τζαζ, Μάτζικ, Γκρίζλις και Χόρνετς, μετρώντας 6.6 πόντους, 3.1 ασίστ και 2 ριμπάουντ μ.ό. σε 456 συμμετοχές στη regular season. Το 2019 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο ως αντικαταστάτης του Μάικ Τζέιμς.

Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, έχοντας 12.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ στην ισραηλίτικη Winner League και 11.2 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 5 ματς στο BCL υπό τις οδηγίες του Όντεντ Κάτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.