O Σλούκας είναι εδώ!

Νίκος Καρφής
O Σλούκας είναι εδώ!
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 3ης αγωνιστικής.

Η 3η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Σλούκας έκανε ματσάρα κόντρα στην Αρμάνι, αφού τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 11 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 28 στην αξιολόγηση. Κλειδί στην επικράτηση του Ολυμπιακού.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Ουλανόβας μέτρησε μόλις 4 πόντους με 2/7 σουτ σε 33 λεπτά και δεν βοήθησε καθόλου τη Φενέρ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

 

Η νίκη της αγωνιστικής: Θα μπορούσε να είναι η νίκη του Ολυμπιακού ή της ΤΣΣΚΑ. Όμως είναι η επικράτηση της Μπάγερν μέσα στην έδρα της Μακάμπι, ένα αποτέλεσμα που περίμεναν ελάχιστοι.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 28 ασίστ της Εφές, το 6/6 εντός πεδιάς του Σμιτς, το 5/7 τρίποντα του Λαπροβίτολα και οι 21 πόντοι του Ζάιτσεφ.

Limit-up: Ολυμπιακός και Μπάγερν ανέβασαν κι άλλο τις... μετοχές τους, αφού έφτασαν στην 2η σερί νίκη τους στη διοργάνωση.

Limit-down: Η Μακάμπι που δεν τα κατάφερε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά και η Φενέρ που έχασε το θρίλερ με την ΤΣΣΚΑ και την ευκαιρία να πάει στο 3-0

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Γιώργος Μπάρτζωκας κέρδισε κατά κράτος τον Μεσίνα στην μάχη των πάγκων και υπέταξε μια ομάδα που... φωνάζει ότι θέλει να βρεθεί στο Final 4.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.