Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ της Αρμάνι (pics)

Το «ερυθρόλευκο» ρόστερ της Αρμάνι (pics)
Τα τέσσερα πρόσωπα που συνδέουν την φετινή Αρμάνι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αρμάνι σε ένα ακόμη συναπάντημα ανθρώπων που έχουν περάσει μαζί για το καλό των «ερυθρόλευκων».

Η ιταλική ομάδα με τους Χρήστο Σταυρόπουλο, Κάιλ Χάινς, Ζακ ΛεΝτέι και Κέβιν Πάντερ ακολούθησε τα χνάρια της ΤΣΣΚΑ Μόσχας «ψωνίζοντας» από τον Ολυμπιακό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μία ολόκληρη ζωή πέρασε στον Ολυμπιακό, ξέρει κάθε γωνιά του ΣΕΦ και κάθε λεπτομέρεια της ομάδας. Πέρυσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι αξιοποιώντας τις σπουδές του στην χώρα και την άριστη χρήση της ιταλικής γλώσσας,

Η περσινή του παρουσία στο ΣΕΦ ως αντίπαλος είχε έντονα συναισθήματα και φυσικά η ομάδα της καρδιάς του δεν τον ξέχασε. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος τίμησε τον Χρήστο Σταυρόπουλο για την πρότερη «ερυθρόλευκη» προσφορά του.

ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ

Ίσως ο πιο αγαπητός ξένος παίκτης της δεκαετίας που τελείωσε. Αν ρωτήσεις 100 οπαδούς της ομάδας του Πειραιά ποιος ξένος τίμησε όσο κανείς άλλος την ερυθρόλευκη φανέλα δύσκολα κάποιος δεν θα απαντήσει «ο Κάιλ Χάινς».

Ο Χάινς έχει τεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού πολλές φορές και κάθε φορά αισθάνεται άβολα όπως ενημέρωσε κι ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του αφού «επιστρέφει σπίτι του».

Ο 34άχρονος σέντερ μετά από χρόνια άφησε την παγωμένη Μόσχα και μετακόμισε στο Μιλάνο με σκοπό να βγάλει την Αρμάνι από την αγωνιστική αφάνεια της Euroleague.

ΖΑΚ ΛΕΝΤΕΪ

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε πάνω του την μεταγραφή και τον έφερε στον Πειραιά. Ο Ζακ ΛεΝτέι την ρούκι του σεζόν έδειξε αρκετές ικανότητες στην επίθεση, αλλά και σημαντικά προβλήματα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Συνήθως οι Αμερικανοί την δεύτερη σεζόν τους παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση σε πολλές πτυχές του παιχνιδιού τους, αλλά ο άνθρωπος που τον πήγε στον Ολυμπιακό τον έδιωξε. Ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε την υπομονή να κρατήσει τον Αμερικανό και την δεύτερη σεζόν.

Με ενδιάμεση στάση το Κάουνας βρίσκεται πλέον στο Μιλάνο και θέλει να δείξει την αξία του.

ΚΕΒΙΝ ΠΑΝΤΕΡ

Ο τραυματισμός του τον κράτησε στο Μιλάνο και έτσι έχασε την ευκαιρία να θυμηθεί τα λίγα που έζησε στον Πειραιά. Ο Κέβιν Πάντερ δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ευκαιρίες που πήρε, δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητες του στο σκοράρισμα και έτσι πολύ γρήγορα μετακόμισε στο Βελιγράδι.

Με τον Ερυθρό Αστέρα εμφανίστηκε ένας πιο απελευθερωμένος γκαρντ κι έτσι το καλοκαίρι η Αρμάνι φρόντισε να τον προσθέσει στο ρόστερ της.

Παρά το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό έμεινε για περίπου μισή σεζόν έφυγε σαν φίλος και κανείς δεν έχει παράπονο από αυτόν.