Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Είναι στην Γαλλία, αλλά περιμένουν οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Βιλερμπάν για την 3η αγωνιστική της Euroleague, βρίσκεται στην Γαλλία, αλλά κανείς δεν ξέρει αν το παιχνίδι τελικά θα γίνει. 

Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός: Είναι στην Γαλλία, αλλά περιμένουν οι «πράσινοι»

Μεγάλη αναστάτωση υπάρχει στην Euroleague, αφού τα θετικά κρούσματα του κορονοϊόύ σε ομάδες αυξάνονται και πολλές από αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα. Μετά την Ζενίτ που δεν κατάφερε καν να πετάξει για τα παιχνίδια της, η Βιλερμπάν είναι και αυτή μια ομάδα που έχεις τρεις παίκτες και έναν προπονητή θετικό στον ιό. Η γαλλική ομάδα αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (21:45, NS1), οι «πράσινοι» έκαναν το ταξίδι, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί τελικά.

Η Βιλερμπάν θα περιμένει και τα νέα τεστ και αν έχει τουλάχιστον 8 παίκτες είναι υποχρεωμένη να βγει και να αγωνιστεί, αν όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα τότε ο Παναθηναϊκός θεωρητικά θα κερδίσει το παιχνίδι με 20-0. Ο Γιώργος Βόβορας δεν έχει κάποιο νέο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να πάρει το καλύτερο που μπορεί από αυτό το παιχνίδι, που θα τον βοηθήσει και βαθμολογικά και σε θέμα ψυχολογίας.

 GAME DAY  LDLC ASVEL - Panathinaikos BC OPAP  Turkish Airlines EuroLeague | Round 3  21:45   Astroballe ...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα: