Καμπάτσο: «Θα πετύχουμε στα εύκολα και στα δύσκολα»

Gazzetta team
Καμπάτσο: «Θα πετύχουμε στα εύκολα και στα δύσκολα»
Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα από την Βαλένθια, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη δεύτερη σερί ήττα στην Euroleague, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά με την έναρξη της σεζόν και ο Αργεντινός γκαρντ μίλησε γι' αυτό.

«Δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος του αγώνα δεν παίξαμε άσχημα, αλλά στο δεύτερο, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να σταματήσουμε το παιχνίδι της Βαλένθια. Η Euroleague είναι πολύ δύσκολη και πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί στην έδρα μας. Δεν έχει να κάνει μόνο με λεπτομέρειες, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη ένταση.

Ξέρουμε τι κάναμε λάθος, αλλά θα δουλέψουμε σκληρά, για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Μας έλειψε η ενέργεια, χάσαμε πολλά σουτ, τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούσαμε να χειριστούμε. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Όσο για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται και οι Μαδριλένοι θα αντιμετωπίσουν Χίμκι και Αρμάνι Μιλάνο; «Μας αρέσει να παίζουμε υπό πίεση. Θα είναι μία δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ δυνατές ομάδες. Είμαστε μια ομάδα που νικάει και θα πετύχει, τόσο σε εύκολες, όσο και σε δύσκολες στιγμές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.