Τσεντεβίτα Ολίμπια: Έχασε με 20-0 τον αγώνα με τη Μπούρσασπορ

Gazzetta team
Τσεντεβίτα Ολίμπια: Έχασε με 20-0 τον αγώνα με τη Μπούρσασπορ
Ο πρώτος μηδενισμός σε αγώνα του EuroCup, εξαιτίας του κορονοϊού, είναι γεγονός, με την διοργανώτρια αρχή να τιμωρεί την Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Πριν από τρεις ημέρες, η ομάδα από τη Σλοβενία ανακοίνωσε πως ανιχνεύθηκε κρούσμα κορονοϊού στις τάξεις της και η διοίκηση έδωσε εντολή να μπει όλη η ομάδα σε 10ήμερη σε καραντίνα, έχοντας μπροστά της τρία παιχνίδια εκείνο το διάστημα (Μπούρσασπορ, Πριμόρσκα, Γκραν Κανάρια).

Το παιχνίδι, λοιπόν, με την τουρκική ομάδα στο EuroCup, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 Οκτωβρίου, δεν έγινε και η Τσεντεβίτα Ολίμπια τιμωρήθηκε.

Όπως ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Euroleague, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε 20-0 στην Μπούρσασπορ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.