Όγκουστ-Χάρισον: «Όποιος χάσει πληρώνει τον λογαριασμό!» (gTV)

Όγκουστ-Χάρισον: «Όποιος χάσει πληρώνει τον λογαριασμό!» (gTV)
Εικοσιτέσσερις ώρες πριν το τζάμπολ του πρώτου εφετινού ντέρμπι των «αιωνίων», η Euroleague Greece σας παρουσιάζει μία ιστορική κοινή συνέντευξη μεταξύ δύο αντιπάλων στο παρκέ του ΟΑΚΑ και συμπαικτών τα δύο τελευταία χρόνια στην Γαλατασαράϊ.

Αν και στην διάρκεια της σχολικής και της κολεγιακής του καριέρας, συναντήθηκαν ελάχιστα, η μετακόμισή τους στην Ευρώπη και η συνύπαρξή τους για δύο διαδοχικές χρονιές στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της «Τσιμ Μπομ», τους έφερε πολύ κοντά με αποτέλεσμα πλέον να συνδέονται με δεσμούς φιλίας. Ο λόγος για τον ελληνικής καταγωγής, 27χρονο Αμερικανό σέντερ Ζακ Όγκουστ του Παναθηναϊκού και τον 25χρονο συμπατριώτη του guard, Άαρον Χάρισον του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε ένα ντέρμπι «αιωνίων αντιπάλων».

Αν και ήδη έχουν συμπληρώσει 1,5 μήνα παραμονής στην Αθήνα και έχουν να ιδωθούν από την περασμένη άνοιξη, οπότε και αμφότεροι επέστρεψαν στην Αμερική, μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί στην ελληνική πρωτεύουσα. Η πρώτη τους συνάντηση θα γίνει αύριο το βράδυ (09/10, 21.00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague και όπως αποκάλυψαν μπροστά στην κάμερα του gTV, το αποτέλεσμα του «αιώνιου» ντέρμπι θα κρίνει και το ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό στο μεταξύ τους δείπνο μετά το τέλος του ματς.

Όπως καταλάβατε, οι δύο νεοαποκτηθέντες άσοι των «πρασίνων» και των Πειραιωτών, συναντήθηκαν πρώτα διαδικτυακά για λογαριασμό της Euroleague Greece και παραχώρησαν μία απολαυστική συνέντευξη, που παρεμπιπτόντως είχε και ιστορικό χαρακτήρα, ως η πρώτη κοινή ανάμεσα σε παίκτες των δύο «αιωνίων», παραμονές ενός μεταξύ τους ντέρμπι. Απολαύστε τους στο video που ακολουθεί.

* Η παραγωγή της πρώτης κοινής συνέντευξης παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, δεν θα πραγματοποιούνταν χωρίς την αμέριστη συνεργασία της «πράσινης» και της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και ειδικότερα των υπευθύνων του γραφείου Τύπου, Απόστολου Λιόγκα και Τζένης Γραβιά, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Τεχνική επιμέλεια: Βασίλης Τσίγκας - Παύλος Σφενδυλάκης