Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ»!

Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ»!

Gazzetta team
Παπαπέτρου: «Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ»!
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα δίνει παντού τον καλύτερο εαυτό του, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θα παίζουν κάθε ματς σαν να είναι τελικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά από το τέλος του αγώνα με τη Χίμκι και τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μόσχα:

«Ήταν μία δύσκολη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Είχαμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Θα παίζουμε κάθε ματς σαν να είναι τελικός. Ήρθαμε να παλέψουμε και αυτό κάναμε. Αρνηθήκαμε να χάσουμε, δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και στο τέλος, όταν κρίθηκαν όλα», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ο αρχηγός των «πράσινων».

«Δεν ήταν υπέρβαση. Έχουμε πει ότι θα δίνουμε παντού τον καλύτερο εαυτό μας. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και είχαμε την ευκαιρία στο τέλος να κερδίσουμε, τα καταφέραμε. Πολλά παιδιά έκαναν step up, η ομάδα λειτουργεί άψογα. Δεν θέλαμε να έρθουμε απλά εδώ για μία καλή εμφάνιση. Ήρθαμε για να κερδίσουμε. Το βασικό είναι αυτό, εγώ θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα και να πετύχουμε τους σκοπούς μας. Από εκεί και πέρα, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα. Προφανώς ήταν μία καλή νίκη και χαρήκαμε, αλλά από αύριο συνεχίζουμε την δουλειά».