Μακάμπι: Αν δεν παίξει στο Ισραήλ, πάει... εξωτερικό!

Η Μακάμπι περιμένει τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, όσον αφορά τον αθλητισμό στο Ισραήλ και αν δεν μπορέσει να αρχίσει τις αγωνιστικές της δραστηριότητες, θα ψάξει έδρα στο εξωτερικό για την Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι το Ισραήλ, το οποίο προχώρησε σε δεύτερο γενικό lockdown (το οποίο θα κρατήσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες), μετά την ανακοίνωση 4.000 κρουσμάτων κορονοϊού την Κυριακή (13/09).

Η Κυβέρνηση της χώρας έχει δώσει οδηγίες προς τους πολίτες για την συμπεριφορά τους αυτό το διάστημα, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θα γίνει, όσον αφορά τον αθλητισμό.

Οι άνθρωποι της Μακάμπι περιμένουν με αγωνία τις αποφάσεις της Κυβέρνησης μέσα σε 48 ώρες, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου αρχίζουν οι υποχρεώσεις της στην Euroleague.

Σε περίπτωση που δεν επανεκκινήσει ο αθλητισμός στην χώρα, δεν μπορούν να γίνουν προπονήσεις ή να δοθούν αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, τότε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα βρει γήπεδο στο εξωτερικό, για να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.