Σίλερ για Παναθηναϊκό: «Έχασε παίκτες-κλειδιά, αλλά παραμένει καλή ομάδα» (vid)

Gazzetta team
Σίλερ για Παναθηναϊκό: «Έχασε παίκτες-κλειδιά, αλλά παραμένει καλή ομάδα» (vid)
Ο προπονητής της Ζάλγκιρις Κάουνας μίλησε για το τουρνουά της Λιθουανίας και έκανε ειδική αναφορά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του το απόγευμα του Σαββάτου (12/9, 19:00).

Μιλώντας για το τουρνουά στο Κάουνας με την συμμετοχή των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Αρμάνι Μιλάνο, Άλμπα Βερολίνου και φυσικά της Ζάλγκρις, είπε αρχικά:

«Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να χτίζουμε την ομάδα μας και να γινόμαστε καλύτεροι. Ειδικά στην άμυνα θέλουμε να βρούμε τους εαυτούς μας, όπως επίσης και το πλάνο μας το οποίο θέλουμε να εκτελούμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Μάρτιν Σίλερ, ο οποίος όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τόνισε:

«Μπορεί να έχασε παίκτες κλειδιά αλλά παραμένει πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα οι Καλάθης και Ράις είχαν δημιουργήσει μια εκρηκτική περιφέρεια αλλά και πάλι διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες. Είχαμε τη δυνατότητα να τους δούμε λίγο, δεν υπάρχει ακόμα πολύ υλικό, αλλά είναι ομάδα που έχει μέγεθος παντού, από ότι είδα. Είδαμε λίγο πως παίζουν στο transition, στο μισό γήπεδο, πώς αμύνονται»

Η αποστολή των «πρασίνων» έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/9) στο Βίλνιους και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Κάουνας όπου θα αντιμετωπίσει την Ζάλγκιρις (12/9, 19:00), στο πρώτο δυνατό φιλικό της χρονιάς.