Παπαπέτρου: «Θα είναι μια πολύ συναρπαστική σεζόν»! (vid)

Παπαπέτρου: «Θα είναι μια πολύ συναρπαστική σεζόν»! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παπαπέτρου: «Θα είναι μια πολύ συναρπαστική σεζόν»! (vid)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε την παρακάμερα της Media Day και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε οι «πράσινοι» είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε την Τετάρτη (9/9) τη Media Day της EuroLeague και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν:

«Θα είναι μια πάρα πολύ συναρπαστική σεζόν! Μετά από τόσο καιρό αποχής, είναι πολύ ωραίο ότι το μπάσκετ επιστρέφει. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για να έχουμε την καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας και μακάρι να βρεθεί μια λύση με το εμβόλιο ώστε να τους έχουμε κοντά μας στο ΟΑΚΑ και να μας υποστηρίζουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν»!

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βόβορας επισήμανε: «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι από την επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αυτή η αγωνιστική απραξία ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Από την πρώτη μέρα έχουμε ξεκινήσει με μεγάλο ενθουσιασμό για να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική. Σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού. Ευελπιστούμε ότι θα είναι καλύτερες οι συνθήκες ώστε να ανοίξουν έστω και σε ένα ποσοστό τα γήπεδα ώστε να έχουμε παρουσία του κόσμου, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών».