Χαραλαμπίδης: «Να βγάζουμε τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα»

Χαραλαμπίδης: «Να βγάζουμε τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Να βγάζουμε τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα»
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης, βοηθός του Γιώργου Βόβορα, μίλησε για το φιλικό με τον Ηρακλή και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προσπαθεί ακόμα να βρει τον ρυθμό του.

Ο ασίσταντ coach των «πρασίνων» στάθηκε μεταξύ άλλων και στην ατυχία της ομάδας στο ματς με τον Ηρακλη με τον τραυματισμό του Σαντ-Ρος:

«Έχουμε πει αρκετές φορές πως αυτά τα φιλικά είναι περισσότερο για να μπορέσουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς» είπε αρχικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

«Το γεγονός πως χτύπησε ο Χάουαρντ (Σαντ Ρος) είναι λίγο δύσκολο για μας. Πέρα απ’ αυτό είμαστε μια ομάδα που θεωρώ πως πρέπει να παίζουμε επιθετικά και στο ένα κομμάτι του γηπέδου και στο άλλο. Όλη αυτή τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα που έχουμε, πρέπει να τη βγάζουμε και στις δύο πλευρές».

Σχετικά με το αυριανό φιλικό (5/9, 16:30) απέναντι στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Στόχος είναι η βελτίωση σε κάθε φιλικό. Δοκιμάζουμε πράγματα, δοκιμάζουμε παιχνίδια, σχήματα. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός είναι προς όφελός μας».