Αρμάνι Μιλάνο: Έληξε ο συναγερμός του κορονοϊού!

Αρμάνι Μιλάνο: Έληξε ο συναγερμός του κορονοϊού!

Gazzetta team
Αρμάνι Μιλάνο: Έληξε ο συναγερμός του κορονοϊού!
Μπορεί να ήχησε ο κώδωνας του κινδύνου στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο όσον αφορά την Covid-19 αλλά η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Όπως είναι γνωστό στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο είχε βρεθεί κρούσμα κορονοϊού, αλλά στη συνέχεια το τεστ που έκανε το μέλος της ομάδας ήταν αρνητικό και άπαντες περίμεναν το δεύτερο.

Η ιταλική ομάδα ανέφερε σε επίσημη ενημέρωση ότι «μετά από περαιτέρω εξετάσεις - οι οποίες εκτελέστηκαν λόγω υποτιθέμενου θετικού δείγματος για την Covid-19 κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας - η Ολίμπια Μιλάνο ανακοινώνει ότι το δεύτερο τεστ ήταν αρνητικό και ως εκ τούτου έχει εξουσιοδοτηθεί από την τοπική υγειονομική αρχή να διακόψει την υποχρεωτική καραντίνα. Κατά συνέπεια, μπορεί επίσης να συνεχίσει τη δραστηριότητά του με την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.