Παπαπέτρου: «Είχα ονειρευτεί να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού» (vid)

Παπαπέτρου: «Είχα ονειρευτεί να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου: «Είχα ονειρευτεί να γίνω αρχηγός του Παναθηναϊκού» (vid)
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν και στο περιθώριο της προπόνησης, οι Παπαπέτρου, Σαντ-Ρος, Ουάιτ και Μήτογλου μίλησαν για τη νέα σεζόν και ζήτησαν την βοήθεια του κόσμου.

Οι «πράσινοι» μπήκαν στην αφετηρία της προετοιμασίας ενόψει μιας -κατά τα φαινόμενα- πολύ δύσκολης χρονιάς.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε μεταξύ άλλων ότι «νιώθω πολύ καλά ως νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που το δουλεύω και το έχω ονειρευτεί από μικρός. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σημείο και που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είμαι έτοιμος να κάνω το μέγιστο. Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου γιατί είναι μια δύσκολη και περίεργη σεζόν μετά την αποχώρηση του κυρίου Γιαννακόπουλου. Θέλω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να στηρίξει όσο μπορεί με τα διαρκείας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Σαντ-Ρος είπε ότι «οι φίλοι της ομάδας σημαίνουν πολλά για εμάς και θα χρειαστούμε τη βοήθειά τους. Για αυτό ελπίζω να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους. Ελπίζω να μπορέσουν να δώσουν το παρών και να τους δούμε όλους εδώ.»

Ο Ντίνος Μήτογλου είπε ότι «μου έχει λείψει η δράση του ΟΑΚΑ, η ενέργεια των φιλάθλων και φυσικά περιμένω την στήριξη» ενώ ο Άαρον Ουάιτ κατέληξε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, ο σύλλογος είναι μεγάλος, ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Με φοβερούς φιλάθλους και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την «πρώτη» της ομάδας.