Χολ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι εκπληκτικός» (vid)

Χολ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι εκπληκτικός» (vid)

Gazzetta team
Χολ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι εκπληκτικός» (vid)
Ο Λάνγκστον Χολ στάθηκε στον νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τον Ερυθρό Αστέρα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Από τον Προμηθέα, ο Λάνγκστον Χολ έκανε το βήμα παραπάνω και τη νέα σεζόν θα παίζει στη Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στην ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ αποθέωσε τον Σάσα Ομπράντοβιτς

«Θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η Euroleague είναι η καλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με τους συμπαίκτες μου. Για να είσαι πετυχημένος θα πρέπει να κοιτάς κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παίζεις με ενέργεια, να παίζεις σκληρά και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είναι εκπληκτικός. Παίξαμε αντίπαλοι πέρυσι. Από τους παίκτες που έχουν δουλέψει μαζί του, έχω ακούσει μόνο καλά πράγματα. Ανυπομονώ να αρχίσω να μαθαίνω από αυτόν και να δουλέψω.

Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και εξαιτίας αυτού θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά στο τέλος θεωρώ ότι είναι σημαντικό να παίζουμε πάντα σκληρά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον κόσμο. Έχω ακούσει ότι είναι από τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη».