Πάντερ: «Δεν σκέφτομαι ότι είμαι "κάποιος" στο παρκέ» (pic)

Πάντερ: «Δεν σκέφτομαι ότι είμαι "κάποιος" στο παρκέ» (pic)

Gazzetta team
Πάντερ: «Δεν σκέφτομαι ότι είμαι "κάποιος" στο παρκέ» (pic)
Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για την μεταγραφή του στην Αρμάνι Μιλάνο και το στόχο της διαρκούς βελτίωσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ παρουσιάστηκε από την ιταλική ομάδα και είπε, μεταξύ άλλων, για:

Το πόσο έχει βελτιωθεί: «Μαθαίνω κάθε μέρα, μελετώ το παιχνίδι, προσπαθώ να καταλαβαίνω περισσότερα. Παρακολουθούσα παιχνίδια της Euroleague, όσο ήμουν στην Μπολόνια, προσπαθούσα να καταλάβω πότε να σουτάρω και πότε όχι, πότε να πασάρω και πότε όχι. Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».

Την θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα: «Μελέτησα πολύ. Έχω δουλέψει σκληρά. Για μένα, η πιο σημαντική προσαρμογή ήταν να διαβάζω και να καταλαβαίνω το παιχνίδι καλύτερα εκτός παρκέ. Γι' αυτό με έχετε δει να τα πηγαίνω καλά και να νιώθω άνετα».

Το γιατί αποφάσισε να πάει στην Αρμάνι: «Μίλησα πολύ με τον κόουτς Μεσίνα. Για μένα, ο Νο1 στόχος είναι η νίκη. Το μόνο που θέλω να κάνω, είναι να νικάω. Βλέποντας το ρόστερ που έχουμε, πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα για να νικάμε. Και προσωπικά, θα μπορώ να μάθω κι από άλλους νικητές. Να τους μάθω κι εκτός παρκέ. Είναι πολύ ελκυστικό για μένα αυτό».

Την απουσία φιλάθλων από τα γήπεδα: «Αν δείτε πως παίζω, ποτέ δεν προσέχω ιδιαίτερα το κοινό. Είμαι 100% συγκεντρωμένος. Ξέρω πως θα είναι διαφορετικά, αλλά όσον αφορά τη συγκέντρωσή μου, τίποτα δεν θα αλλάξει. Ειλικρινά, το κοινό δεν επηρεάζει το παιχνίδι μου».

Την προσαρμογή του στην Αρμάνι: «Θα συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου. Ο κόουτς μού επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Θα προσπαθήσω να δέσω με όλους. Δεν μπαίνω στο παρκέ σκέφτοντας ότι είμαι κάποιος ή όχι, δεν είμαι έτσι. Παίζω για την ομάδα και προσπαθώ να τη βοηθάω να νικήσει».

Το ότι δεν έγινε draft: «Είναι μια πρόκληση. Όταν τελειώνεις με το κολέγιο, δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν θα γίνεις draft ή όχι, αλλά να βελτιωθείς, είτε αυτό συμβεί στις ΗΠΑ είτε στην Ευρώπη. Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ, επειδή συνειδητοποίησα ότι ήταν το μέρος όπου μπορώ να μάθω περισσότερα. Γι' αυτό ήρθα στην Ευρώπη, να εξελίξω το παιχνίδι μου, να γίνω καλύτερος».