Χάινς: «Θέλω να φέρω δόξα και τρόπαια στην Αρμάνι» (pics)

Χάινς: «Θέλω να φέρω δόξα και τρόπαια στην Αρμάνι» (pics)

Gazzetta team
Χάινς: «Θέλω να φέρω δόξα και τρόπαια στην Αρμάνι» (pics)
Ο Κάιλ Χάινς παρουσιάστηκε από την Αρμάνι Μιλάνο και μίλησε για τους στόχους που έχει.

Ο Αμερικανός σέντερ θα φορέσει την φανέλα της ιταλικής ομάδας τη νέα σεζόν και παρουσιάστηκε την Τετάρτη (05/08).

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι περήφανος που είμαι μέρος ενός ιστορικού συλλόγου, θα ήθελα να φέρω νίκες και τρόπαια στο σύλλογο. Θα είναι μακρύς ο δρόμος, είναι πολλά παιχνίδια, αλλά είμαι περήφανος που είμαι κομμάτι αυτού του πρότζεκτ. Ο κόουτς Μεσίνα και το επιτελείο έχουν κάνει καλή δουλειά με το "χτίσιμο" της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ιταλία, εδώ που άρχισε η καριέρα μου».

Για το κίνητρό του, δήλωσε: «Το κίνητρό μου είναι πάντα το ίδιο σε όλη μου την καριέρα, να κατακτώ τρόπαια. Θέλω να είμαι μέρος της ομάδας που θα φέρει πάλι τη δόξα στην Αρμάνι, την επιτυχία που είχε στο παρελθόν στο πρωτάθλημα».

Για την πορεία της Αρμάνι στην Euroleague τα τελευταία χρόνια, ο Χάινς σχολίασε: «Η Αρμάνι είχε κάποιες δυσκολίες τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά το καλύτερο που πρέπει να κάνουμε, είναι να ξεχάσουμε το παρελθόν. Να σκεφτόμαστε μόνο το μέλλον. Η Euroleague είναι μια μεγάλη διοργάνωση σε διάρκεια, πρέπει να έχουμε μικρούς στόχους και να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Έχουμε μια νέα ομάδα, πρέπει να "χτίσουμε" κουλτούρα και σχέσεις. Η καθημερινή μας βελτίωση στην προπόνηση θα μας δώσει την ευκαιρία για καλά αποτελέσματα στους αγώνες».

Τέλος, για την ηλικία του, ανέφερε: «Είμαστε στη χώρα του κρασιού και το κρασί είναι καλύτερο με τα χρόνια, λένε. Το IQ μας είναι υψηλό και θα μας επιτρέψει να τα πάμε καλά. Αν δείτε ποιοι νικάνε, έχουν πάντα έμπειρους παίκτες, που είναι συνηθισμένοι στις νίκες και ξέρουν πως να το κάνουν για πολλά χρόνια. Δεν νομίζω πως η ηλικία είναι πρόβλημα».