Παναθηναϊκός: Κρατάει Καλαϊτζάκη!

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Κρατάει Καλαϊτζάκη!
Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, υπάρχει ανατροπή δεδομένων και ο παίκτης θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα».

Ο Έλληνας γκαρντ είχε βρεθεί με το ένα πόδι στην έξοδο από το ΟΑΚΑ, αλλά τα τελευταία 24ωρα έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και όχι μόνο θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά θα γίνει και επέκταση του συμβολαίου του!

Σε πρώτη φάση Καλαϊτζάκης και Παναθηναϊκός έδειχναν να οδηγούνται σε «διαζύγιο» αφού δεν υπήρχε κοινό σημείο επαφής! Κάτι, που άλλαξε τις τελευταίες ώρες! Ο παίκτης όχι μόνο θα παραμείνει στο «τριφύλλι» αλλά θα γίνει και επέκταση συμβολαίου έως και το καλοκαίρι του 2022.

Ο Γιώργος Βόβορας τον υπολογίζει ως τρίτο πλέι μέικερ, ενώ είναι δεδομένο ότι θα έχει αυξημένο ρόλο στα παιχνίδια της Basket League! Μεγάλο ρόλο για να γίνει η ανατροπή των δεδομένων έπαιξε και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, ο οποίος ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και να αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν.

Ο 21χρονος γκαρντ είχε δηλώσει και σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι είναι και θερμός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού και ότι είχε στόχο να επιστρέψει αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα της καρδιάς του.

Από την άλλη και στον «Εξάστερο» θεωρούν ότι ο Καλαϊτζάκης αποτελεί μια τεράστια επένδυση για το μέλλον και γι' αυτόν τον λόγο ήταν σε καθημερινή και συνεχή επικοινωνία μαζί του.