Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει στη λίστα o Τζος Γκρέι (vids)

Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει στη λίστα o Τζος Γκρέι (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ανεβαίνει στη λίστα o Τζος Γκρέι (vids)
Η περίπτωση του Τζος Γκρέι ολοένα και κερδίζει έδαφος προκειμένου να καλύψει τη θέση του βασικού point guard στον Παναθηναϊκό!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ (27χρ., 1.83μ.) αγωνίστηκε φέτος στην G-League με τη φανέλα των Erie Bayhawks έχοντας κατά μέσο όρο 22,5 πόντους και 6,9 ασίστ.

O Γκρέι έχει φοιτήσει σε τρία διαφορετικά πανεπιστήμια (Texas Tech, Odessa, LSU) αλλά το 2016 δεν κατάφερε να επιλεγεί στο draft του ΝΒΑ.

Παρόλα αυτά κέρδισε κάποια συμβόλαια σε Φοίνιξ και Νέα Ορλεάνη (σ.σ. έχει επτά ματς στο σύνολο στο ΝΒΑ) αλλά την μεγαλύτερη αίσθηση την έκανε στην G-League όπου μέτρησε 132 παιχνίδια έχοντας 18 πόντους, 5,8 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Μετά το φαινομενικό «ναυάγιο» στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα, στον Παναθηναϊκό ενεργοποίησαν άμεσα το plan b, το οποίο «δούλευαν» εδώ και αρκετό καιρό παράλληλα με την... αναμονή για τον Αργεντινό. Όπερ και σημαίνει παίκτες από την G-League.

Ο Τζος Γκρέι δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που «εξετάζουν» σοβαρά στους «πράσινους» ωστόσο η περίπτωσή του φαίνεται να έχει ξεχωρίσει. Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση, όχι μόνο στον 27χρονο point guard, αλλά και σε κανέναν άλλον παίκτη. Κάτι που αναμένεται να συμβεί έως και το τέλος της εβδομάδας, όταν και θα αρχίσει να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.