AS: «Ο Λαπροβίτολα μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, μένει ελεύθερος!»

Gazzetta team
AS: «Ο Λαπροβίτολα μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, μένει ελεύθερος!»
H «ΑS» αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης του Νίκολας Λαπροβίτολα στη Ρεάλ, τονίζοντας πως ο στόχος του Παναθηναϊκού θα αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος και θα μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Τα μαντάτα που έρχονται από την Ισπανία για τον Νίκολας Λαπροβίτολα είναι εξαιρετικά για τον Παναθηναϊκό. Ενώ όλα έδειχναν πως ο Αργεντινός γκαρντ θα παρέμενε στη Ρεάλ λόγω της αποχώρησης του Φακούντο Καμπάτσο για το ΝΒΑ, τα πράγματα άλλαξαν.

Σύμφωνα με την «AS», ο Λαπροβίτολα θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα μπορεί να πάει ως ελεύθερος στους «πράσινους».

Στο κείμενο στέκονται και στις δηλώσεις που είχε κάνει στις 20 Ιούλη, στις οποίες ανέφερε πως θέλει να παίζει πιο πολύ.

«Ο Λαπροβίτολα θα μείνει ελεύθερος, αφήνοντας το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ (απομένει ένας χρόνος ακόμα). Θα μπορέσει να υπογράψει για τον Παναθηναϊκό, που ποντάρει πολλά σε εκείνον και τον θέλει για να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη που πήγε στη Μπαρτσελόνα», τονίζουν.

Στο ίδιο κείμενο επισημαίνεται πως η Ρεάλ μπορεί να κρατήσει στην προετοιμασία τον Καμπάτσο μέχρι να ξεκινήσει η free agency του ΝΒΑ και να κάνει τότε το ταξίδι για τις ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα