Η Ζενίτ αρνήθηκε ότι ήθελε τον Σβεντ

Η Ζενίτ αρνήθηκε ότι ήθελε τον Σβεντ

Gazzetta team
Η Ζενίτ αρνήθηκε ότι ήθελε τον Σβεντ
Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ουδέποτε ήθελε τους Σβεντ και Μνορό.

Ο Αλεξάντερ Τσέρκοβνι, συνεργάτης του Μάνου Παπαδόπουλου στην Ζενίτ παραχώρησε συνέντευξη στην «Izvestia».

Ο Τσέρκοβνι αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα ενώ δεν σχολίασε την άφιξη του Έλληνα GM στην Ζενίτ.

Για τον προγραμματισμό της Ζενίτ: «Ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές μας γι' αυτό το καλοκαίρι. Οποιαδήποτε πληροφορία ακούσετε από εδώ και πέρα σχετικά με τη Ζενίτ και κάποιο μεταγραφικό της στόχο είναι απλά εικασία».

Για τον Κέβιν Πάνγκος: «Στο πρόσωπο του Πάνγκος δεν βλέπουμε απλά έναν σουτέρ, που θα μπορεί να βάζει 20 πόντους ανά παιχνίδι, αλλά πάνω απ' όλα έναν οργανωτή πάνω στο παρκέ. Έχουμε καλούς σουτέρ, που θα βοηθήσουν τον Κέβιν στο σκοράρισμα. Καταλαβαίνει τον ρόλο του. Αν χρειαστεί να αναλάβει δράση, θα το κάνει. Αυτό που προέχει, άλλωστε, είναι το αποτέλεσμα της ομάδας. Κανείς δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό».

Για τις μεταγραφικές φήμες: «Είναι δύσκολο να διαλέξω μεταξύ εκείνων για τον Αλεξέι Σβεντ και εκείνων για τον Γκρεγκ Μονρό. Άκουσα για την "μεταγραφή" του δεύτερου στη ρωσική τηλεόραση. Όμως, ο Αμερικανός δεν ήταν καν στην λίστα μας. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα που ακούστηκαν στον Τύπο. Το κατανοώ. Για κάθε θέση σκεφτόμαστε πολλούς παίκτες, από διαφορετικές ομάδες. Ψάχνουν για το πώς συμπεριφέρεται ο καθένας, πώς είναι στην προπόνηση, αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας, πώς είναι ο χαρακτήρας του. Το γεγονός πως ρωτάμε για πληροφορίες σχετικά με έναν παίκτη δεν σημαίνει ότι απαραίτητα υπάρχει και σοβαρό ενδιαφέρον για εκείνον. Οι agents μερικές φορές μεταδίδουν τις φήμες μέσω του Τύπου. Δεν με εκπλήσσει αυτό πλέον. Κάποιες φορές όλο αυτό λειτουργεί σαν μια θεατρική παράσταση».

Για τον Μάνο Παπαδόπουλο και τη θέση του στη Ζενίτ: «Δεν είμαι έτοιμος να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό ακόμα. Θα μάθετε σύντομα».