«Ο Νέντοβιτς είναι... εύθραυστος όμως δεν θα κρυφτεί ποτέ»! (gTV)

«Ο Νέντοβιτς είναι... εύθραυστος όμως δεν θα κρυφτεί ποτέ»! (gTV)

«Ο Νέντοβιτς είναι... εύθραυστος όμως δεν θα κρυφτεί ποτέ»! (gTV)
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα φορέσει ξανά τα πράσινα μετά το πέρασμα του από τη Μάλαγα και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Opinión de Málaga, Εμίλιο Φερνάντεθ μιλάει στο gazzetta.gr για τους τραυματισμούς και τα ηγετικά προσόντα του Σέρβου γκαρντ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του από την Αρμάνι Μιλάνο, ο Μάικ Τζέιμς είχε ξεστομίσει τη μεγάλη κουβέντα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκείνος και ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ίσως το καλύτερο περιφερειακό δίδυμο στην Ευρώπη! Εντούτοις, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε την τελευταία διετία... γονάτισαν τον Σέρβο γκαρντ.

Προηγουμένως, ο Νέντοβιτς έζησε τα καλύτερα χρόνια της μπασκετικής ζωής του την τριετία 2015-18 στη Μάλαγα, κατακτώντας το EuroCup το 2017 ενώ στο μεσοδιάστημα αναδείχτηκε ασημένιος Ολυμπιονίκης στη διοργάνωση του Ρίο ντε Τζανέιρο υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Μετά από τη διετία στην Αρμάνι, ο Σέρβος γκαρντ θα φορέσει ξανά τα πράσινα, ενισχύοντας τον Παναθηναϊκό στο νέο ξεκίνημα και ψάχνοντας το προσωπικό του restart στο ΟΑΚΑ.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Opinión de Málaga, Εμίλιο Φερνάντεθ μιλάει στο gazzetta.gr για την παρουσία του Νέντοβιτς στην Ουνικάχα, ξεκαθαρίζει ότι ο 29χρονος γκαρντ δεν φοβάται να πάρει την μπάλα στα χέρια του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και παραδέχεται ότι θέλει να είναι πρωταγωνιστής, βάζοντας στην εξίσωση το ζήτημα των τραυματισμών.

00:31 - Μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη για τον Παναθηναϊκό;
01:36 - Πόσο τον έχουν επηρεάσει οι συνεχείς τραυματισμοί;
02:59 - Πως ήταν το πέρασμα του από τη Μάλαγα το 2015-18;

Συνέντευξη: Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιμέλεια video: Παύλος Σφενδυλάκης