Ζακ Όγκουστ: Στον Παναθηναϊκό υπό προϋποθέσεις

Ζακ Όγκουστ: Στον Παναθηναϊκό υπό προϋποθέσεις

Gazzetta team
Ζακ Όγκουστ: Στον Παναθηναϊκό υπό προϋποθέσεις
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σχεδιάζει το ρόστερ της νέας χρονιάς και στα πλάνα του Γιώργου Βόβορα υπάρχει ο Ζακ Όγκουστ.

Ο 27χρονος σέντερ είναι γνωστός, άλλωστε, στο «τριφύλλι» από την θητεία του τη σεζόν 2017-18, ενώ η πορεία του είναι σταθερά ανοδική στην Γαλατάσαραϊ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια.

Ωστόσο, η απόκτησή του μπορεί να έρθει υπό προϋποθέσεις, αφού το υψηλό κασέ του μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην υπόθεση. Για να γίνει πιο εύκολη η περίπτωσή του και να ντυθεί ξανά στα πράσινα, θα πρέπει να εναρμοστιστούν οι απαιτήσεις του με τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Πάντως, ο Ζακ Όγκουστ είναι ένας παίκτης που έχει εδώ και καιρό στο μυαλό του ο Γιώργος Βόβορας, κι αυτό, διότι θα του... λύσει τα χέρια, όσον αφορά τις θέσεις των ξένων, μιας και έχει ελληνικό διαβατήριο.

Εάν προχωρήσει η περίπτωση του, το λογικό σενάριο κάνει λόγο για έξι ξένους, με τον Παναθηναϊκό να αναζητάει βασικό πλέι μέικερ - σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του - αναπληρωματικό και «τεσσάρι» που να μπορεί να παίξει στο «τρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.