Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για Λαπροβίτολα

Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για Λαπροβίτολα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Παραμονεύει για Λαπροβίτολα
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να αποκτήσει τον Νικολάς Λαπροβίτολα.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βλέπουν με... καλό μάτι την περίπτωση του Αργεντινού γκαρντ και είναι σε «αναμονή», για να τον... αρπάξουν, εφόσον τους δοθεί η ευκαιρία.

Ο 30χρονος γκαρντ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο, αλλά η «Βασίλισσα» αναμένεται να τον αφήσει ελεύθερο όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία.

Βέβαια, ο παίκτης έχει στο «περίμενε» την Μπανταλόνα, στην οποία αγωνίστηκε το 2018-19, αλλά θέλει να συνεχίσει στην Euroleague, καθώς αυτό είναι το κίνητρό του.

Ο Λαπροβίτολα έχει στοιχεία που αρέσουν στον Παναθηναϊκό και το Γιώργο Βόβορα, όπως δημιουργία και σουτ, ενώ στην ομάδα που θα πάει θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που μπορεί να βρει στο «τριφύλλι», ειδικά και μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν.

Οι «πράσινοι» κοιτούν πολύ ζεστά την περίπτωσή του και μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις του, αφού το κασέ του Αργεντινού φτάνει περίπου στα 700.000. Συνεπώς, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, είναι δεδομένη η κίνηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα πρέπει να βγει πρώτος στην... κούρσα με τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.