Καλάθης: Η Marca την... έπεσε στον Γιουλ για την ειρωνεία με τα λεφτά!

Καλάθης: Η Marca την... έπεσε στον Γιουλ για την ειρωνεία με τα λεφτά!
Ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε ειρωνικά τη μεταγραφή του Νικ Καλάθη στην Μπαρτσελόνα και η (μαδριλένικη) Marca απάντησε στον γκαρντ της Ρεάλ!

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε την απόκτηση του Καλάθη, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Γιουλ συνόδευσε την είδηση με αρκετές... δεσμίδες χρημάτων και ο επί 23 χρόνια δημοσιογράφος της Marca, Jesús Sánchez, σχολίασε με δηκτικό τρόπο στο προσωπικό του blog το επίμαχο tweet του άσου της Ρεάλ.

«Τις προάλλες ήταν ο Σέιν Λάρκιν που έμεινε έκπληκτος με την επίδειξη της οικονομικής δύναμης της Μπαρτσελόνα! Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για όριο μισθών, εξηγώντας πως οι Καταλανοί κοντεύουν να πιάσουν το salary cap του ΝΒΑ. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συμφώνησε με τον Καλάθη, τον κορυφαίο γκαρντ στην Ευρώπη, ενισχύοντας το project των μπλαουγκράνα. Είναι μια τρομερή μεταγραφή και, φυσικά πολύ ακριβή! Γίνεται λόγος για 5.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Ήλθε η ώρα να θυμηθούμε πως η Μπαρτσελόνα διαθέτει επίσης τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, τον Νίκολα Μίροτιτς ενώ ανανέωσε τους Κούριτς και Οριόλα. Κινήσεις με στόχο να παλέψει για τίτλους έπειτα από μια χρονιά που εξελίχτηκε σε καταστροφή. Ο Σέρχιο Γιουλ αντέδρασε στα social media με την υπογραφή του Έλληνα γκαρντ στην Μπαρτσελόνα. Μίλησε για... φεστιβάλ κι έβαλε αρκετές δεσμίδες με λεφτά. Σίγουρα η πρόθεση του ήταν να αστειευτεί με αυτό. Προτιμώ να το σκέφτομαι έτσι... Είναι δικαίωμά του; Τσιρίζει σαν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης; Σίγουρα.

Η Ρεάλ δεν έχει τρύπες στα πορτοφόλια της, ούτε έχει χτίσει το ρόστερ της με εκατομμυριούχους; Ο διεθνής γκαρντ ανανέωσε το 2015, υπογράφοντας ως το 2021 με συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, γεγονός που τον καθιστά ως έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην Ευρώπη. Ο Γιουλ απέρριψε το ΝΒΑ για τη Ρεάλ, επειδή νιώθει χαρούμενος στο κλαμπ. Η Ρεάλ τον αντάμειψε. Ήταν ηγέτης στην Ευρώπη. Η Ρεάλ θέλει να ανακτήσει τον θρόνο και θα συνεχίσει να επενδύει μέχρι να το πετύχει!

Συγκεκριμένα, θα πληρώσει στη Βαλένθια 1.5 εκατομμύριο για τον Αμπάλντε και οι παίκτες της είναι καλοπληρωμένοι... Ο καθένας πληρώνει ό,τι θέλει και όσο μπορεί! Ο Γιουλ, ο οποίος δεν είναι παίκτης της Φουενλαμπράδα (με όλο τον σεβασμό) και ο Λάρκιν θα έπρεπε να το γνωρίζουν»!